5 věcí, které se vyplatí vědět o novém Turbo Reductoru

Aktuálně je dostupná nová verze nutraceutika Turbo Reductor, který stimuluje metabolismus a podporuje snahu o dosažení vytoužené postavy. Shrnuli jsme pro Vás 5 věcí, které se o něm vyplatí vědět.

Pro koho je určen Turbo Reductor Nutrivi?
Revoluční nutraceutický přípravek je vyvinutý s myšlenkou na ty, kteří touží shodit nadbytečné kilogramy a dosáhnout a udržet si vytouženou postavu. Synergický účinek sedmi 100% přírodních rostlinných výtažků v nové receptuře přípravku významně zrychluje metabolické procesy, zvyšuje termogenezi, ovlivňuje snížení vstřebávání cukrů, podporuje využívání zásob nahromaděného tuku a současně zamezuje ukládání nových zásob, pomáhá kontrolovat chuť k jídlu.

Co obsahuje kapsle Turbo Reductoru?
Nová receptura zahrnuje 7 rostlinných výtažků: z chilli papričky, zelené kávy a afrického manga, zelený čaj, hořký pomeranč, pampelišku lékařskou a pepř Bioperine. Každá z nich má standardizované (tedy během extrakce přesně stanovené) množství účinné látky, odpovědné za konkrétní účinek, a jak to bývá v případě přírodních produktů, také celou škálu dodatečných látek, které synergicky zvyšují její účinnost. Součet účinků této kompozice zabezpečuje výsledky užívání Turbo Reductoru.



  • Extrakt z afrického manga – standardizovaný na 10% flavonů
    Aktivní látky tohoto extraktu působí na úrovni tzv. „Hormonů obezity“ - inzulínu a leptinu. Reguluje hladinu inzulínu – normalizuje hladinu krevního cukru, čímž zamezuje návalům „vlčího hladu“. Zvyšuje vylučování leptinu (hormonu zodpovědného za pocit sytosti) a stimuluje tak organismus k využívání zásob a zintenzivnění procesu lipolýzy (odbourávání tuku). Výsledek: organismus spaluje více tuku.
  • Extrakt ze zeleného čaje – standardizovaný na 50% katechinů EGCG
    Účinek extraktu spočívá ve stimulaci metabolismu a termogeneze, a tedy zvyšuje hladinu spotřeby energie a využití tuků jako její zdroje. V důsledku toho organismus sahá do zásob a tím redukuje nahromaděné tukové tkáně a zabraňuje ukládání nových. EGCG má očistný a vitalizující účinek, vyznačuje se vysokou antioxidační aktivitou, 25-100 krát vyšší než známé antioxidanty C a E.
  • Extrakt z hořkého pomeranče – standardizovaný na 6% synefrinu
    Synefrin, látka získávaná z hořkého pomeranče, patří ke skupině jemně působících přírodních stimulátorů a přírodních látek s termogenním účinkem – zrychlujícím metabolismus a proto podporujícím hubnutí. Přispívá ke snížení chuti k jídlu, podporuje spalování kalorií a procesy lipolýzy. Hořkému pomeranči se také přisuzují detoxikační a očistné vlastnosti.
  • Extrakt z pampelišky – standardizovaný na 5% polyfenolů
    Extrakt z kořene pampelišky je pokladnice aktivních látek, jejichž hlavní účinek na organizmus spočívá ve stimulaci vylučování žluči a podpoře tvorby trávicích šťáv, díky tomu významně podporuje činnost trávicího traktu a tím zabraňuje vzniku zácpy a ukládání nestrávených zbytků potravy ve střevech a žaludku. Inulin obsažený v kořeni, působí na střeva jako přírodní jogurt a omezuje vstřebávání kalorií, snižuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi.
  • Extrakt ze zelené kávy – standardizovaný na 50% chlorogenové kyseliny
    Extrakt s vysokou koncentrací látky – kyseliny chlorogenové (CGA), která snižuje vstřebávání cukrů v trávicím ústrojí, mobilizuje organismus k tomu, aby sahal do tukových zásob. Přítomnost polyfenolů má antioxidační a protizánětlivé účinky a stimuluje metabolickou aktivitu jater.
  • Extrakt z kajenského pepře (chilli), standardizovaný na 10% kapsaicinu
    Zdroj kapsaicinu, látky, která způsobuje zvýšení termogeneze v organismu. Zvýšená tvorba tepla znamená zvýšené využití energie, a tedy zvýšení tělesné teploty v buňkách má za následek rychlejší metabolismus a lepší spalování tukových zásob. Kapsaicin upravuje vylučování dopaminu a adrenalinu – hormonů odpovědných mj. za chuť k jídlu a pocit hladu. Kromě toho prokazuje celou řadu léčivých vlastností – stimuluje tvorbu protilátek, díky čemuž může pomáhat předcházet nachlazení.
  • Pepř BIOPERINE – extrakt standardizovaný na 95% piperinu
    Extrakt z pepře s vysokým obsahem aktivní látky – piperinu. Piperin jako přírodní termogenikum podporuje proces termogeneze – čili tvorby tepla, během kterého organismus spaluje kalorie i proces lipolýzy neboli spalování tukové tkaniva. Podle nejnovějších výzkumů piperin narušuje i aktivitu genů ovládajících vznik tukových buněk, Piperin podporuje trávicí procesy, má antioxidační a okysličující účinek.
Jaké účinky můžete očekávat při pravidelném užívání Turbo Reductor?


Jaké jsou výhody nové receptury Turbo Reductoru?
Multifunkčnost – složky Turbo Reductoru byly zvoleny tak, aby přípravek účinkoval na více úrovních na principu spojených sil, působících z různých stran. Vše proto, aby tento přípravek v co největší míře splnil svou úlohu a naplnil očekávání těch, kteří hledají podporu pro svou snahu o dosažení štíhlé postavy. Navíc každý z výtažků přináší celou škálu zdraví prospěšných účinků, jako je podpora imunitního systému, činnosti jater, zvýšení vitality či antioxidační a detoxikační účinek.

100% přírodní výtažky – bez chemie, ale zato se všemi dary, které nabízí příroda – ta ví nejlépe, jak kombinovat aktivní látky tak, aby působily co nejúčinněji.

Synergie působení 7 složek – aktivita jednotlivých extraktů se doplňuje a vzájemně podporuje, což zvyšuje účinky přípravku.

Vysoká vstřebatelnost – přírodní původ složek přípravku znamená skvělou biologickou dostupnost jejich aktivních látek a co je důležité – v souladu s procesy, probíhajícími v organismu.

Jak dosáhnout nejlepší výsledky s Turbo Reductorem?



Abyste ještě intenzivněji pocítili sílu, která dřímá v aktivních látkách přípravku, užívejte denní dávku Turbo Reductoru – hodinu před tréninkem. Pamatujte na to, že při snaze o dosažení vytoužené postavy je třeba zohlednit řadu faktorů, které nás přibližují k cíli. Proto je třeba spojit pravidelné užívání nutraceutika Turbo Reductor s vyváženou stravou a pravidelnou pohybovou aktivitou.