5 věcí, které musíte vědět o novém Good Life Vital Pro

https://www.shopeek.cz/Good-Life-Vital-Pro-30-kapsli-pro-obnovu-energetickych-zasob-v-tele-d624.htm
Minulý týden se objevila nová verze nutraceutika o Nutirivi – Good Life Vital Pro. Nové složení představuje odpověď na potřeby současné doby. Život v dnešní době je často uspěchaný, plný stresu. To platí jak pro fyzické, tak i psychické aktivity. Lidově řečeno: dá zabrat. K tomuto stavu v nemalé míře přispívají vnější faktory, jako jsou zvyšující se znečištění životního prostředí, nízká kvalita potravin, hrozba civilizačních onemocnění. Tento obraz se stal impulsem k vyvinutí komplementárního produktu, který svým účinkem reaguje na tři oblasti, které jsou dnes mimořádně důležité: vitalitu, psychickou pohodu a prevenci civilizačních onemocnění, ve jménu principů homeostázy.


Co se nachází v kapsli Good Life Vital Pro?

V novém složení ocitly výtažky z rostlin, známé svým účinkem k znovuzískání rovnováhy mezi “psyché” a “sóma” v dnešním světě. Právě současné, vyvážené spolupůsobení výtažků na tělesnou a duševní sféru člověka společně s vytvořením jistého štítu proti rizikům plynoucím z prostředí v jednom přípravku bylo základem nové receptury.

Kromě rozchodnice růžové, někdy nazývané také “nejlepší lék na strhané nervy v krizových časech”, synefrinu, který stimuluje metabolismus a protizánětlivého a antioxidačního kurkuminu s přídavkem piperinu, se zde ocitly extrakty z rostlin, které jsou především ve východní medicíně známé již tisíce let, s blahodárným účinkem na podporu vitality, zlepšení psychické pohody, a jak se ukázalo po dlouhém čase od jejich objevení, i na zvýšení odolnosti proti nemocem “dnešní doby”.

Všechny složky působí synergicky k dosažení společného cíle, a společně také dosáhnou více.Najdeme zde ashwagandhu, nazývanou také ‘indický ženšen “, která se v ajurvédském léčitelství úspěšně používá jako tonikum k posílení vitality a psychiky, vzácnou také z pohledu na její kardioprotektivní (srdce chránící) účinky a schopnost regulovat krevní tlak. Je zde i cordyceps (Housenice čínská) – houba, která volně roste v Tibetu a jejíž světová kariéra začala podezřením na doping u vítězných čínských lehkých atletů na MS v roce 1993 (9 zlatých medailí). Obvinění bylo staženo a “viníkem” odpovědným za geniální regeneraci a odolnost vůči únavě bylo pravidelné užívání cordycepsu. Pro podporu mozkové činnosti byl přípravek obohacen o ginkgo biloba. Jeho vějířovité listy se využívají v přírodní medicíně již 5 tisíc let (je to jedna z nejlépe prozkoumaných léčivých rostlin). Flavonové glykosidy a terpeny obsažené v tomto extraktu zlepšují mikrocirkulaci, včetně průtoku krve do mozku, čímž zlepšují koncentraci a paměť, a také představují skvělé antioxidanty.

Tyto tři složky obsažené v novém Good Life Vital Pro (rozchodnice růžová, Ashwagandha i gingko) patří mezi takzvané adaptogeny, čili látky přírodního původu, zvyšující schopnost organismu přizpůsobovat se proměnlivým podmínkám prostředí. Na druhou stranu kurkumin, cordyceps a rozchodnice prokazují ověřené protizánětlivé účinky, jsou tedy mimořádně vzácné v době, ve které nádorová onemocnění sklízejí tak bohatou úrodu.

Co Vám dá a proč se vyplatí pravidelně užívat nový Good Life Pro?


  • Více energie – místo další kávy či energetického nápoje plného chemie.
  • Více síly, lepší regenerace – pokud trénujete, oceníte jej ještě více
  • Odolnost vůči stresu – ne vždy se ho podaří eliminovat, ale můžeme eliminovat naši reakci na něj.
  • Lepší paměť, koncentrace na práci.
  • Zlepšení psychické pohody – což je výsledek předchozích rovin působení, protože když se harmonizuje naše vitalita, tělesné a duševní schopnosti, stoupá i naše psychická pohoda.
  • Dlouhodobá podpora odolnosti vůči civilizačním neduhům: stresu, nádorovým onemocněním, kardiovaskulárním chorobám, obezitě.
  • Podpora správných sexuálních funkcí.

Pro koho je Good Life Vital Pro?

Pro každého, kdo cítí, že mu v každodenním životě chybí energie, koncentrace, rychlé reakce. Pro hledače harmonie, silnější odolnost vůči stresovým situacím. Pro ty, kteří žijí intenzivně, pro ty, které lákají výzvy a chtějí se těšit z každého dne. Pro všechny, kteří se v dnešním světě starají o vlastní homeostázu a touží žít v souladu s jejími principy. 

Nějaké omezení?

Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku. Nepoužívejte u osob mladších 18 let. Těhotným a kojícím ženám se nedoporučuje používání přípravku.