Znáte PHYTODERMINA LIFTING COMPLEX ?

Mezi významné substance v přípravcích Larens, patří Phytodermina Lifting - přírodní rostlinná látka (koncentrovaný roztok cyklické formy oligosacharidů). Má hydratační vlastnosti a poskytuje okamžitý liftingový efekt tím, že vytváří neviditelný film na pokožce a zlepšuje povrchové napětí pokožky. Pleť je po jejím použití hladší, rozjasněná, získá přirozenou zářivost. Phytodermina Lifting Complex je polysacharid s cyklickou strukturou, který se používá v kosmetických produktech, především ve formě koncentrovaného 3-5% roztoku. Tento komplex má výrazný vliv na péči o pleť a omlazení.

Jak Phytodermina Lifting Complex působí?

Tato složka vytváří na kůži uzavřený prostor pro všechny složky obsažené v kosmetickém produktu, jako jsou masky a krémy, a zajišťuje jim optimální podmínky pro působení. Vytváření specifického filmu na kůži umožňuje, aby účinné látky pronikly hluboko do kůže a optimalizovaly své účinky.

Phytodermina Lifting Complex navíc upravuje pokožku, což znamená, že vyplňuje deficity, působí proti vráskám, vyhlazuje ji a chrání před negativními vnějšími vlivy, takže je naše pleť denně vystavena. Tato složka má vysokou rozpustnost, což umožňuje optimální působení složek s různým chemickým charakterem a zvyšuje jejich odolnost v kosmeceutických produktech. 

Vzhledem k účinkům Phytodermina Lifting Complexu se stává tato složka velmi oblíbenou mezi výrobci kosmetických produktů, kteří chtějí mít účinnou a hloubkovou péči o pleť a podporovat její omlazení. V kombinaci s dalšími účinnými složkami může tento komplex přinést zářivý a mladistvý vzhled pokožky a zlepšit její celkový stav.

Důkladná péče o pleť s použitím Phytodermina Lifting Complexu může být krokem k dosažení krásné a zdravě vypadající pleti. Při výběru kosmetických produktů s touto složkou je důležitý dbát na kvalitu a důvěryhodnost výrobce, abyste si zajistili nejlepší výsledky a maximální prospěch pro vaši pleť.