GLA od Larens s novým názvem a ve skleněné lahvičce

Biotechnologicky pokročilé produkty si vyžadují jedinečné balení. Proto i značka Larens se pomalu přesouvá k funkčním skleněným obalům typu airless. A ještě jedna novinka. Kosmetický přípravek  Intensive GLA Serum najdete nyní v nabídce Larens jako Intensive GLA Face Cream. A vysvětlíme si i proč.

GLA. Krém nebo sérum?
Ukázalo se, že pro mnohé zákazníky znamená „sérum“ kosmetický přípravek, který se používá po omezenou dobu (a ne jako každodenní rutinní součást péče o pleť) a je třeba dělat přestávky v jeho používání. Existuje mnoho definic slova sérum. Ve smyslu té nejběžnější, která se většinou pokládá za správnou, znamená sérum kosmetický přípravek, který obsahuje silně koncentrované aktivní látky. Ve smyslu tohoto výkladu je GLA jednoznačně sérum. Výrobce značky Larens se ale rozhodl, že změní název sérum na krém, protože je ke každodennímu používání vhodný. 

Skleněný obal typu airless
Airless balení jsou lahvičky se speciálním mechanismem, který umožňuje dávkovat produkt, aniž by se do něj dostal vzduch z okolí. Je to nejbezpečnější a mimořádně hygienický způsob balení kosmetiky. Při dávkování produktu se do lahvičky nedostane vzduch, a kosmetický přípravek je tak chráněn proti průniku mikroorganismů a oxidaci aktivních látek. Tento obal zajišťuje nejvyšší kvalitu produktu po celou dobu používání.


Dobré pro Zemi

Krásné a efektivní lahvičky jsou navíc vybaveny inovativním systémem „Eco-Lock“, který umožňuje rozložit použité obaly za účelem efektivnějšího procesu recyklace. Jak to funguje? Ve skleněné lahvičce je tenký sáček s dávkovačem a tyčinkou, kolem které se sáček smršťuje. Když využijete celý produkt do poslední kapky, stačí rázně pootočit pumpičku – umožní  to vyjmout plastovou část dávkovače spolu s vnitřkem. Sklo je třeba vyhodit do nádoby na sklo, plasty do plastového odpadu.

Využijete celý bohatý, hustý kosmetický produkt!

V kontextu GLA je nejdůležitější, že airless balení umožňují přesné dávkování i velmi hustých krémů, se kterými si běžné pumpičky neporadí. Už si nemusíte lámat hlavu, jak dostat zbytek produktu z lahvičky – celý krém se vytlačí bez ohledu na to, jak často jej používáte nebo v jaké poloze lahvičku držíte.

Stejný obsah, ovšem pod starým názvem a v původním obalu ještě nějakou chvíli na trhu najdete.

 

Larens GLA Serum 50 ml lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>