Obnovující a regenerační čisticí rituál od značky Larens

Obnovující účinek již ve fázi odličování? S novým duem Larens je to možné! Aktivní složky obou přípravků byly vybrány tak, aby působily synergicky a dosáhly účinku čištění, hydratace, výživy, posílení a zklidnění pleti. Výsledkem této synergie je optimální obnovující účinek, čili Repair+.

Larens Repair+ Milk
Aktivní čisticí a regenerační přípravek.  Obohatí vaši každodenní péči o další krok k dokonalé hydrataci a hloubkové výživě pleti. Velmi účinně a šetrně odstraňuje i silný make-up. Za to vděčí výživnému rýžovému oleji, který zlepšuje čisticí vlastnosti přípravku.

 
Larens Repair+ Toner
Tonizační a regenerační přípravek na pleť. Kyselé pH přípravku obnovuje přirozenou hladinu pH pokožky a chrání ji před růstem bakterií a mikrobiologickou nerovnováhou. Obsahuje kolagen, který má obnovující účinek již ve fázi tonizace.



Díky pečujícím složkám mléko a tonikum viditelně rozjasňují, hydratují a vyhlazují pleť a zanechávají ji sametově hebkou (tzv. Satin Effect). Neobsahují parabeny, PEG, fenoxyetanol, nylon, hliník, PVP, SLS a mikroplasty.