Revital Men Face krém - aby muž měl po holení tvář jak dětskou prdelku


Převážná většina mužů i v případě, že si uvědomuje potřebu používat kosmetické přípravky určené k péči o tvář, tomu často nepřikládá náležitou pozornost. Obávají se, že to vyžaduje množství času, a angažovanosti. Někteří považují používání krémů za málo mužné, jiní se jim vyhýbají, protože nesnášejí pocit mastné nebo lepkavé vrstvy, kterou přípravky na pokožce zanechávají.

Revital Men Face Cream Gel je produkt, který vznikl jako odpověď na všechny potřeby mužské pokožky a splňuje požadavky kompaktního a dokonalého kosmetického přípravku pro péči o vzhled. 

Díky svému bohatému složení zabezpečí komplexní, každodenní péči o mužskou pokožku. Hloubkově a dlouhodobě hydratuje, čímž zabraňuje pocitu nepříjemného stažení a drsnosti. Regeneruje, stimuluje procesy biologické obnovy pleti, díky tomu se pokožka stává pevnou, odolnou vůči působení škodlivých vnějších faktorů, sjednotí se barevný tón a vrásky se vyhladí.

Jedinečné složky nového Revital Men podporují také funkce ochranné bariéry pokožky, zmírňují podráždění a snižují zarudnutí pokožky způsobené holením. Důležité je také to, že zajišťují protizánětlivé a antibakteriální účinky. Lehká krémově-gelová konzistence přípravku je plně v souladu s mužskými očekáváními - rychle se vstřebává a nezanechává nechtěnou vrstvu na povrchu pleti.