Anionové hygienické vložky - jaké vybrat?

Vložky s anionovým čipem řeší plno zdravotních problémů, výborně sají a jsou tenké, takže nejsou pod oblečením vidět. Jenom si musíte umět vybrat ty správné!

Nejprve se v české kotlině objevily anionové vložky Love Moon, které u nás distribuovala společnost Winalite. Svého času byly registrovány jako zdravotní materiál, takže se na ně vztahovala i nižší DPH. Jelikož jde o patent vynalezený v Číně, tak tyto anionové vložky (neboli vložky s anionovým čipem) byly dodávány nejprve v obalech s čínskými znaky.

Bohužel společnost Winalite je mezinárodní a tak se sem zboží dostávalo přes jiný stát a cena byla příliš vysoká. Přesto si zboží díky svým vlastnostem našlo své zákazníky. Později se Love Moon změnily na WinCare a výroba byla přesunuta k jiné společnosti. A když se letos změnil název potřetí, na WinIon, bylo to příliš mnoho změn na úkor kvality. Jakmile se často mění názvy, výroba a balení, tak je něco špatně. A to se pochopitelně projeví právě na produktech.

Mezitím, co se u nás v ČR poprvé anionové vložky vyskytly, se na trhu objevil nový hráč, český dovozce s vložkami Lady Anion s vylepšenou technologií, kdy anionový čip byl posílen nanovlákny s infračerveným zářením. Český dovozce si veškerou výrobu hlídal sám a dotáhl to do podoby, kdy obaly měli již české popisky, certifikaci ISO a také číslo mezinárodního patentu. Díky němu byla možnost nahlédnout i do továrny na samotnou výrobu, protože dovoce se nestyděl ukázat všechny potřebné materiály včetně fotografií. Navíc cena pro spotřebitele rapidně klesla a účinky anionových vložek se znásobily. Bohužel tlak z výroby byl natolik silný, že český distributor nedokázal uspokojit tak velký obrat, jaký Čínská továrna, která vlastní patent, požadovala. Tak byl postupně vytlačen stejným zbožím, ovšem distribuovaným z Lotyšska a pod názvem Gentle Day, které znají uživatelky z jiných zemí, především z USA. Nyní tedy i české ženy mají tyto vložky Gentle Day k dispozici.

Vložky Gentle Day mají certifikaci vegan, eco a povrch je z nebělené bavlny. Jsou vhodné i pro lidi trpící inkontinencí, můžete dát klidně i dítěti do plínky, pokud trpí opruzeninami.

Zapomeňte na běžně vložky aneb PROČ volit anionky (aniontky)?

  • Jsou zdraví prospěšné, působí antibakteriálně
  • Prodyšné = dýchají = pocit sucha
  • Obsahují 100% přírodní materiály
  • Vhodné i pro alergiky, posilují imunitní systém
  • Vysoká absorpce = hygiena
  • Nízká spotřeba 1 - 3 vložky denně
  • Likvidují bakterie, viry, houby, plísně
  • Prevence proti výtokům, zánětům, infekcím
  • Zabraňují mikrobiálnímu rozkladu - odstraňují pachy
  • Normální cena za to, že skutečně pomáhají