Živý tropokolagen od Inventia, nejschodnější s lidským!

Živý kolagen nemá nic společného s dosud v implantologii a kosmetologii používanými hydrolyzáty hovězích kolagenových vláken. Nemá tedy nic společného s kolagenem - ''z peptidové mrtvoly''. Je to živá bílkovina, revoluční objev, je to živý HYDRÁT!
Tropokolagen od Inventia reprezentuje jeden z největších vynálezů světové biochemie a biotechnologie. Na rozdíl od běžných kosmetických přípravků, které někdy dokáží odstraňovat následky stárnutí kůže, tropokolagen útočí již na jeho příčiny. Vynález metody hydratace rybího kolagenu se stal jedním z největších vynálezů biochemie 20. století. Kolagen si totiž zachovává dokonce i po uložení v nádobě ze skla strukturu trojité šroubovice - helisy, která je typická pouze pro bílkoviny živých organismů. Je pravděpodobně jedním z největších objevů světové kosmetologie i biotechnologie bílkovin. Dodnes však nebyl využit nejoptimálnějším způsobem.

Výrobky s velmi silnou vstřebatelností přírodního živého kolagenu seženete na shop.kolagen-inventia.cz, www.kupnik.cz, www.shopeek.cz