Důvody, proč živý kolagen nekupovat na Aukru

Kolagen od společnosti Inventia, distribuovaný též jako tropokolagen, je skutečně a doslova živý. Pokud se od výroby až po finální dodání k zákazníkovi zachovají určité podmínky, pak jeho kvalita neutrpí. Výrobce i distributor až do předání k prodejci striktně dodržují teplotní rozmezí, které kolagenu svědčí.

Při namátkovém brouzdání po internetu jsme se zhrozili, když prodejce na Aukru má u způsobu dopravy uveden "obyčejný balík".

Proč NEkupovat kolagen na Aukru:

1. Na Aukru možná ušetříte za dopravu, rozhodně to však není tak podstatné oproti tomu, co se k vám ve finále dostane.
2. Zaslání kolagenu formou obyčejného balíku v 99,9% případu znamená, že kolagen po cestě doslova umře a jeho biologická aktivita bude na nule, a to obzvlášť v zimních a letních měsících.

Proč koupit kolagen přímo od distribuora

Sleduje počasí a pokud teploty klesnou, zboží velmi pečlivě zaizoluje a s klientem se domluví na konkrétním dni, kdy balík může skutečně převzít. V létě naopak zabezpečuje živý, biologicky aktivní kolagen tak, aby se v horku přip přepravě nepřehřál. Při extrémně nízkých a vysokých teplotách odkládá zaslání na jiný den. Vždy se k Vám dostane pouze čerstvé zboží s dlouhou expirací.
Výhradní distruci do ČR zajišťuje Eva Sojková, viz. shop.kolagen-inventia.cz , kde ho seženete s 10% slevou.