Přeskočit na hlavní obsah

No 1 Lift - krém na okamžité odstranění vrásek do 3 minut

Absolutní hit využívající nejnovější poznatky kosmetického průmyslu. Odhalte tajemství celebrit a světových hvězd. Zapomeňte na kosmetickou chirurgii. Revoluční složení krému NO1Lift vyhladí vaše vrásky do 3 minut! A to jako fakt?

Ano, naprosto upřímně FAKTICKY! A krom toho bude vaše pleť kolem očí rozzářená, vyhlazená, zmenší se váčky pod očima, zesvětlí tmavé kruhy a linie budou výrazně jemnější.

Krém No1lift působí proti dehydrataci a udržuje vaši pleť svěží po dlouhou dobu. Výtažky zeleného čaje a další ingredience vaši pleť chrání před vnějšími vlivy a zklidňují.
https://www.shopeek.cz/NO1-LIFT
Krém No1Lift aplikujte ráno na čistou a suchou pleť. Rozetřete množství o velikosti poloviny hrášku na vrásky v očním okolí a nechte vstřebat. Během několika minut poznáte velký rozdíl.  Krém neobsahuje žádné parabeny, ani jiné škodlivé látky. Není testováno na zvířatech.

Koupíte on-line na www.shopeek.cz


Jak krém funguje
Ingredience krému způsobují vazbu atomů křemíku s kyslíkem a vzniká síťová struktura, která se naváže na pokožku a přímým působením ji vypíná. Probíhá také její okysličení, ochrana proti vnějším vlivům a pokožka je zároveň detoxikována. Dva hlavní prvky krému No1Lift přímo vyplňují vrásky a dodávají pleti lesk a jas.

Efekt krému
Díky svým složkám revoluční krém No1Lift okamžitě vypíná pokožku, vyplňuje jemné vrásky a rozjasňuje pleť. Efekt vypnutí vrásek nastává po 2-3 minutách a působí po dobu cca 6 hodin. Pleť je hydratovaná a chráněná proti vnějším vlivům, složky zeleného čaje působí i jako antioxidant. Na dotyk je pokožka sametová a budete mít pocit lehkosti.

Použití
Na každé oční okolí naneste množství krému odpovídající téměř polovině hrášku (dávkování je ale individuální) a vmasírujte do jemných i hlubších vrásek. Nechte zaschnout a okamžitě uvidíte, jak se pleť vypíná a vrásky mizí. Krém můžete ponechat bez dalšího ošetření. Na noc krém No1Lift omyjte nebo odličte běžným odličovačem.

Doba používání
Krém No1Lift můžete používat tak dlouho, jak budete chtít. Nemá žádné negativní či vedlejší účinky a je určen ke každodenní aplikaci. Jedno balení krému obvykle vystačí na 3-4 měsíce.

Doporučení
Pro dosažní dokonalého vzhledu používejte na své řasy sérum No1Lash, které prodlouží vaše řasy až na dvojnásobek jejich délky.