Zdraví si lze otestovat pomocí BH-testu!


V rámci pravidelné kontroly lékař provádí určité úkony. Bohužel z krve a moči zjišťuje jen velmi strohé údaje typu glukóza, bílkoviny, sedimentace, cholesterol. Víc se o svém organismu nedozvíte.
Prevence by měla spočívat v daleko obsáhlejších testech. Proto vznikl tzv. BHtest.

BH test zahrnuje všechny skutečně důležité oblasti testování, jako je ledvinový soubor, stav minerálů, jaterní soubor, pankreatický a lipidový soubor, lze zjisti, zda probíhá v těle záánět, zda nejste chudokrevní, jak fungují pohlavní hormony, štítná žláza, zda se tvoří správně krvinky a další.

BHtest = Biochemický a Hematologický test vašeho organismu může zajistit lékař. Pokud tak učiní, pak veškeré náklady hradí pojišťovna. Můžete si však zajistit rozbory i jako samoplátce. Záleží pak na ceníku konkrétní laboratoře či odběrného místa. Cena se pohybuje zhruba od 1.300,- kč do 2.000,- Kč.

Výsledky je pak dobré nechat okomentovat někým, kdo se biochemií a hematologií zabývá opravdu na profesionální úrovni. Ten by vám měl být schopný také porovnat a okomentovat váš zdravotní stav i do budoucna v porovnání s dalšími rozbory a doporučit, jak se svým organismem správně naložit a na co si dát pozor.