Má vaše colostrum opravdu imunoglobuliny ???

Colostrum frčí, colostrum táhne. Jde o skutečný zázrak, pokud neumře při výrobě. A právě imunoglobuliny v něm obsažené lze otestovat i před tím, než tobolku polknete. Umí to i váš produkt, za nějž jste utratili majlant?

Tak zde lze odpovědět - možná... Proč možná? Protože přítomnost imunoglobulinů v tobolce (které posilují naši imunitu) lze jednoduše otestovat. Tento test se nazývá IMUNODIFUZE a ne každý to umí a hlavně ne každý to dělá, protože to také něco stojí. A tak se někteří výrobci spoléhají pouze na namátkové kontroly. Spotřebitel ve finále tedy nemá 100% jistotu, zda právě u jeho produktu kontrola přítomnosti imunoglobulinů proběhla či nikoliv.

Co s tím, když si nejsme jisti, zda v imunoglobuliny obsažené v colostru, přežily výrobu?
Existuje na to perfektní prodejní artikl - dlouhodobé užívání. Zde totiž určitě občas na správnou "živou" šarži narazíte a imunitu posílíte. Živé colostrum (tedy to, co má imunoglobuliny IGG i ve finální tobolce) se pro posílení imunity užívá 10 dní, poté se na 10 dní vysadí a následně se užívá další 10 dní. A to je celé. Pak se nasazuje v případě začínající nemoci nebo lze používat i jinak. Pokud byste ho užívali neustále, nastavíte si laťku imunity příliš vysoko - a to není moc správné, pokud byste abnormálně zvýšenou imunitu nepotřebovali v souvislosti s nějakou vážnou chorobou.

Pokud by dTEST udělal test tzv. IMUNODIFUZI u současných coloster na našem trhu, hned byste byli v obraze!