Když vlasy padají aneb co s tím, aby to fungovalo?

Ztráta vlasů není nic příjemného. Pokud každý den vyčešete víc jak 10 vlasů, začněte dumat, co by mohlo být příčinou. Zpravidla jde buď o nedostatek živin v těle (prostě špatně jíte), disfunkce štítné žlázy, chemikálie v šamponu. Co s tím?



Nedostatek živin

Tady je to jasné - špatně a nevyváženě jíte. Zde stačí dodržet každodenní přísun správných živin a je vystaráno. Co a jak jíst je znázorněno na obrázku. Hlavně to musí být každý den a všeho dostatek.


Disfunkce štítné žlázy

To se stává většinou ženám starším, cca kolem 40. roku, kdy postupně začíná klesat haldina estrogenu. Ten se nemusí doplňovat umělými hormony, ale stačí naskočit na 3 měsíční kúru Euniké Wor Woman a po ní pokračovat s Euniké Red. Tím pomůžete i doplnění živin, protože zahrnuje vše komplexně.
http://www.qelife.cz/products/eunike-for-woman-390-tobolek-ceska-dezintegrovana-chlorella-trimesicni-kura-pro-zeny/



Chemie v šamponu

Poškozeným vlasům lze pomoci i jinak. Vyměňte šampon z drogérky za takový, který vlasům nijak chemicky neublíží (např. Kolagenový šampon od Inventia) a dopřejte si 3 x za měsíc zábal z rozmixované cibule a čerstvé kopřivy. Vše rozmixujte,  přes gázu vymačkejte šťávu a vetřete do pokožky i na vlasy. Kopřiva mimo dobrý účinek na vlasy ruší nepříjemný zápach cibule. Výsledek je poznat již po prvním zábalu. Vlasy dostanou, co potřebují a s jejich vypadáváním si pak už nemusíte lámat hlavu.

https://www.shopeek.cz/Kolagenovy-sampon-Inventia-200-ml-d584.htm