Larens nebo Inventia?

https://www.shopeek.cz/inventia
Značky Larens a Inventia využívají ve své kosmetice rybí kolagen. V minulosti se obě skupiny podíleli na stejném výzkumu, pak se ale každá z nich rozhodla jít svou cestou a využívá jiné technologie k získání cenných látek. Nakoukneme trochu do zákulisí nejlepších společností světa, které jako jediné umí využít potenciál rybí bílkoviny, téměř totožné s lidskou.
Larens používá jinou technologii zpracování a musí účinné látky dávat do nanopodoby. Inventia využívá suroviny v podobě trojité šroubovice, kdy se po styku s pokožkou účinné molekuly doslova jako sítem propadají k fibroblastům. Jelikož jde o tropokolagen, organismus si z takové bílkoviny vytvoří přesně to, co potřebuje.

Lze to například vysledovat u odřeného nosu od rýmy - stačí na noc namazat a ráno je zahojený. V tu chvíli si pokožka bere především látky na rekonstrukci a neřeší omlazení, ale problém.

Když užíváte tobolky Invita od Inventia, nejprve si organismus narovná chybějící bílkoviny, které jsou životně důležité a teprve poté začne řešit kožní deriváty. Proto u každého se tropokolagen zpočátku chová jinak.  https://www.shopeek.cz/larens
Vždy by se měl dodržovat 3-měsíční cyklus užívání (vnitřně či kosmeticky), a teprve poté by se měly dělat závěry. To platí u každého produktu.

Třeba kuřačky, co užívají Invitu a mažou si pleť kolagenem FACE, nikdy nebudou mít pleť mladší, protože kolagen, který organismu dopřávají, pouze narovnává následky kouření, snaží se to řešit i v játrech, ale na kožní deriváty pak už nedojde. Pokud by přestaly kouřit, bude u nich rekonvalescence trvat déle, ale ke zlepšení dojde. U sportujících si bílkoviny v první řadě bere pohybový aparát, především chrupavky, které jsou namáhány.

U kosmetiky Larens jsme zaznamenali, že se spíš hodí pro pleť, která nemá takové nároky. Využijí ji například dívky a ženy do 35ti let.

Každopádně tyto dvě značky mají technologii výroby a zachování účinných látek patentovánu a jiné značky s kolagenem jim nesahají ani po kotníky. Larens a Inventia jsou testovány ve Švýcarsku.