Anti-aging na každý den


Anti-aging sada představuje spojení tří nejdůležitějších kosmeceutik Larens, pečlivě vybraných z hlediska spolupůsobení, které by komplexně plnily heslo „Anti-aging na každý den”.


Třístupňová pečující procedura ráno a večer: 


1. krok SerumHair& Body Repair Spray 100 ml - Multifunkční kosmeceutikum s intenzivními regeneračními a vyživujícími účinky s recepturou založenou na Biopeptide Complex a Nutrivi vodě - aplikujte na tvář, krk a dekolt, nechte kosmeceutikum vstřebat do pokožky

2. krok Face Gel 30 ml - “Protivrásková bomba” s vyhlazujícími účinky s vysokou koncentrací kolagenu - malé množství gelu aplikujte na pokožku jemným poklepáváním, nechte ho vstřebat.

3. krok Hyaluron Serum 50 ml – Intenzivní hydratační kúra pro unavenou, ochablou pleť - aplikujte na pokožku připravenou ošetřením předchozími produkty.

Rada: Pokud Vám ranní shon brání v použití všech tří produktů nebo pokud se obáváte toho, jak bude Vaše dekorativní kosmetika reagovat na vrstvu gelu, můžete omezit ranní péči na dva produkty (1. krok + 3. krok) a celou třístupňovou proceduru provést po večerním odlíčení.